Je winkelwagen is momenteel leeg
Jukes 1 gecombineerd met Heek met Sage & Capers (ongeveer voor twee personen)
Ingrediënten:
2 heekfilets
Bloem
Een handvol verse salieblaadjes
1-2 eetlepels kappertjes (gespoeld)
1 Citroen
Olijfolie
Zout en gekraakte zwarte peper
Hoe te bereiden?
Spoel de filets af en dep ze daarna droog met keukenrol. Bestuif de heekfilets met bloem, peper en zout.
Bak de filets vervolgens zachtjes aan beide kanten in olijfolie of boter goudbruin (ongeveer twee minuten, afhankelijk van de dikte van de filets). Haal de filets uit de pan en houd ze warm.
Giet een gezonde scheut olijfolie in de pan en zet het vuur hoger. Gooi de salieblaadjes erin tot ze knapperig worden, doe dan ook de kappertjes in de pan.
Leg de heekfilets op een bord en bestrijk ze met de olijfolie, de krokante salie en de kappertjessaus.
Knijp wat verse citroen uit over de filets en serveer met een schijfje verse citroen.
Dit gerecht is heerlijk met gestoomde snijbonen of spinazie en gekookte Opperdoezer aardappelen.